Psicòloga

Sobre mi

Soc la Rosa Fernández Psicóloga Sanitària, Psicoterapeuta i Formadora.

Podria començar redactant tota la titulació, màster, etc. Però en realitat m'agradaria compartir amb vosaltres una mica sobre el meu "Camí Resilient" i la meva passió per la psicologia.

Sempre he sigut una persona de ment inquieta, molta cuidadora dels meus. Des de nena he cregut fermament en l'essència de l'ésser humà i en la seva capacitat de tirar cap endavant en la vida.

Vaig començar molt jove a treballar en la cura de nens i un temps després em vaig formar com a auxiliar d'educació infantil, en aquell punt de la meva vida estava convençuda que el meu camí professional era la infància. No obstant això, la vida a vegades ens reserva camins que mai podríem imaginar.

Mi El meu "Camí Resilient" comença molts anys després de l'educació obligatòria. Va ser llavors quan prengui una de les decisions més importants de la meva vida, matricular-me en la UNED per a estudiar psicologia. Sabia que no seria un camí fàcil, sobretot quan no sols has d'ocupar-te de tu mateix, sinó també d'una família. comienza muchos años después de la educación obligatoria. Fue entonces cuando tome una de las decisiones más importantes de mi vida, matricularme en la UNED para estudiar psicología. Sabía que no sería un camino fácil, sobre todo cuando no solo tienes que ocuparte de ti mismo, sino también de una familia.

En els meus inicis com estudiant va ser molt grat per a mi descobrir el concepte de "Resiliència" fortalesa o capacitat de l'ésser humà per a sobreposar-se davant les adversitats de la vida" i des de llavors ha estat per a mi com una filosofia de vida. “Resiliencia" fortaleza o capacidad del ser humano para sobreponerse ante las adversidades de la vida” y desde entonces ha sido para mí como una filosofía de vida.

En la meva trajectòria professional, he desenvolupat activitats enfocades cap a la protecció de la infància en Punts de Trobada Familiar. Posteriorment vaig poder conèixer l'àmbit de la geriatria on haig de reconèixer que em va captivar i treballar amb majors ha estat una de les experiències més enriquidores de mi vida, tant a nivell personal com professional. En el transcurs del Màster de Psicologia General Sanitària també vaig tenir l'oportunitat de poder formar-me en un hospital de dia en Trastorns de Conducta Alimentària i Trastorns de Personalitat.

Tot aquest recorregut m'ha portat una vegada i una altra cap al món de la Cura i la capacitat de ser "Resilient", aquí vaig entendre que havia d'especialitzar-me a guiar, ajudar a totes aquelles persones des de les meves experiències i coneixements a promoure, fomentar la necessitat de l'autocura. Cuidado y la capacidad de ser “Resiliente”, aquí entendí que debía especializarme en guiar, ayudar a todas aquellas personas desde mis experiencias y conocimientos a promover, fomentar la necesidad del autocuidado.

La compassió i gratitud cap a un mateix és essencial per a poder “Cuidar dels altres”.

El meu rol com a psicòloga és acompanyar-te a transitar el teu camí de manera individual o grupal, on puguem descobrir i identificar aquelles dificultats i així poder reforçar els teus recursos personals perquè puguis afrontar, acceptar i solucionar de manera resilient aquestes circumstàncies de la teva vida.

Alguna cosa sobre la meva trajectòria

  • Graduada en Psicologia per la Universitat Nacional a Distància, UNED
  • Màster en Psicologia General Sanitària per Universitat Internacional de la Rioja, UNIR.
  • Curs Expert en Psicoteràpia de Família per AEFDP
  • Membre Associació Espanyola per al Foment I Desenvolupament de la Psicoteràpia AEFDP
  • Membre Associació Espanyola de Psicologia Sanitària AEPSIS.
  • Formadora Sociosanitària en IMET (Institut Municipal d'Educació i Treball) Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i Fundació Pere Tarrés, entitat no lucrativa dedicada a l'acció social.

Demana cita a la consulta de psicòlegs de Vilanova i la Geltrú al telèfon: 676265416