Psicòloga

¡Hola! Soy Rosa Fernández

Psicóloga Sanitaria, Psicoterapeuta y Formadora.

 

M'agradaria compartir amb vosaltres una mica sobre mi i la meva passió per la psicologia.

Realment el meu “Camí Resiliente” comença molts anys després d'acabar l'educació obligatòria, on prengui una de les decisions més importants de la meva vida, matricular-me en la *UNED per a estudiar psicologia. Sabia que no seria un camí fàcil, sobretot quan ja no sols has d'ocupar-te de tu mateix, sinó també d'una família.

En els meus inicis com estudiant va ser molt grat per a mi descobrir el concepte de "Resiliència" fortalesa o capacitat de l'ésser humà per a sobreposar-se davant les adversitats de la vida" i des de llavors ha estat per a mi com una filosofia de vida. “Resiliencia" fortaleza o capacidad del ser humano para sobreponerse ante las adversidades de la vida” y desde entonces ha sido para mí como una filosofía de vida.

En la meva trajectòria professional, he desenvolupat activitats enfocades cap a la protecció de la infància en Punts de Trobada Familiar. Posteriorment vaig poder conèixer l'àmbit de la geriatria on haig de reconèixer que em va captivar i treballar amb majors ha estat una de les experiències més enriquidores de mi vida, tant a nivell personal com professional. En el transcurs del Màster de Psicologia General Sanitària també vaig tenir l'oportunitat de poder formar-me en un hospital de dia en Trastorns de Conducta Alimentària i Trastorns de Personalitat.

Tot aquest recorregut m'ha portat una vegada i una altra cap al món de la Cura i la capacitat de ser "Resilient", aquí vaig entendre que havia d'especialitzar-me a guiar, ajudar a totes aquelles persones des de les meves experiències i coneixements a promoure, fomentar la necessitat de l'autocura. Cuidado , aquí entendí que desde mis experiencias y conocimientos debía especializarme en guiar, promover, fomentar el autocuidado.

La compassió i gratitud cap a un mateix és essencial per a poder “Cuidar dels altres”.

El meu rol com a psicòloga és acompanyar-te a transitar el teu camí de manera individual o grupal, on puguem descobrir i identificar aquelles dificultats i així poder reforçar els teus recursos personals perquè puguis afrontar, acceptar i solucionar de manera resilient aquestes circumstàncies de la teva vida.

Alguna cosa sobre la meva trajectòria

  • Graduada en Psicología por la Universidad Nacional a Distancia, UNED. Mención en Psicología de la Salud e Intervención en Trastornos Mentales y del Comportamiento.
  • Màster en Psicologia General Sanitària per Universitat Internacional de la Rioja, UNIR.
  • Miembro Asociación Española para el Fomento Y Desarrollo de la Psicoterapia AEFDP.
  • Formadora Sociosanitaria en IMET (Instituto Municipal de Educación y Trabajo) Ayuntamiento Vilanova i la Geltrú.
  • Formadora SociosanitariaFundación Pere Tarrés, entidad no lucrativa dedicada a la acción social.

  • Cursos expertos por AEFDP :

  •  Psicoterapia de Familia.
  •  Psicosamática Cliníca.
  • Trastornos de Personalidad.
  • Trastornos Conducta Alimentaria.

Demana cita a la consulta de psicòlegs de Vilanova i la Geltrú al telèfon: 676265416